Cukor kokosový BIO 250g
Kokosový palmový cukor je veľmi cenný produkt. Získava sa z nektáru kvetov kokosovej palmy.
Prirodzene sa suší na slnku, až kým sa nevytvoria kryštáliky. Pochádza z Indonézie, kde si na jeho získavaní dávajú záležať pôvodní obyvatelia. Je významný pre vysokú kvalitu a zloženie. Má jemnú karamelovú príchuť. Patrí medzi prírodné sladidlá s nízkym glykemickým indexom. Vďaka tomu je významný pre diabetikov. Nie je rafinovaný a je vhodný na sladenie nápojov alebo pokrmov.
Zloženie:
100% BIO kokosový cukor*.
*z ekologického poľnohospodárstva
Výživové hodnoty na 100g produktu:
Energetická hodnota: 1661kJ / 391kcal
Tuky: 0,01g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 0g
Sacharidy: 96,7g; z toho cukry: 93,8g
Vláknina: 0,7g
Bielkoviny: 0,7g
Soľ: 0,0g
Krajina pôvodu:
Srí Lanka