Ocot ryžový z jazmínovej ryže 200ml
Ryžový ocot sa získava z jazmínovej ryže. Je chutným doplnkom do šalátov a kyslých jedál. Vďaka spôsobu výroby je cenným zdrojom esenciálnych mastných kyselín, ktoré majú pozitívny vplyv na imunitný systém. V Ázijských krajinách sa používa aj v tradičnej ľudovej medicíne, v ktorej je známy ako pomocník pre dobrý stav ciev a hladinu cholesterolu. Octom z jazmínovej ryže si môžete dochutiť rôzne typy jedál. Používa sa aj na nakladanie zeleniny, kde dodáva špecifickú chuť a zaujímavé aromatické vlastnosti. Tiež je súčasťou rôznych ázijských omáčok, ktoré sa konzumujú spolu so sushi.
Zloženie:
Ryžový ocot z jazmínovej ryže 50%, voda, farbivo: karamel.
Alergény:
Polysorbát 80
Výživové hodnoty na 100g produktu:
Energetická hodnota: 26kJ / 6kcal
Tuky: 0g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 0g
Sacharidy: 0,9g; z toho cukry: 0g
Bielkoviny: 0,5g
Soľ: 0,02g
Krajina pôvodu:
Thajsko