Fazuľa Mungo BIO 500g
Mungo fazuľa je najvhodnejšia na nakličovanie. Obsahuje totiž bielkoviny, železo, mangán, horčík a fosfor. Môže sa použiť do šalátov, zeleninových jedál, polievok, no najviac vitamínov má vo forme klíčkov. Používa sa ako príloha k obilninovým jedlám, do nákypov a polievok. Jej chuť najlepšie vynikne pridaním kari korenia. Môže sa jesť aj naklíčená.
Zloženie:
Fazuľa mungo*.
*produkt ekologického poľnohospodárstva
Výživové hodnoty na 100g produktu:
Energetická hodnota: 1452kJ / 347kcal
Tuky: 1,2g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,348g
Sacharidy: 62,6g; z toho cukry: 6,6g
Bielkoviny: 23,9g
Vláknina: 16,3g
Soľ: 0,013g
Krajina pôvodu:
Čína