Škrob Kuzu 50g

Škrob Kuzu 50g

10613
4,04 €
S DPH Skladom u dodávateľa, dodanie 3-4 dní.

Škrob Kuzu je vynikajúci prostriedok na zahusťovanie pokrmov a dezertov.

 

Škrob Kuzu je vynikajúci prostriedok na zahusťovanie pokrmov a dezertov. Kuzu je druh rýchlo rastúcej vínnej révy v subtropických oblastiach Číny a Japonska. Je zdrojom flavanoidov, ktoré sú zodpovedné za jeho blahodárne účinky. Vo veľkej miere sa používa ako ľahko stráviteľné zahusťovadlo – zdravšia alternatíva kukuričného či zemiakové škrobu.

Použite:
Na 1 šálku vody pripadá ½ čajovej lyžičky Kuzu. Zmes povaríme 2-3 minúty. Používame ako zahusťovadlo do polievok, omáčok a podobne. Najčastejšie sa však využíva na úpravu kyslosti v dezertoch, pudingoch, koláčoch, zmrzlinách a podobne.

 

Zloženie:

Škrob z koreňa KUZU bio.

 

Výživové hodnoty na 100g produktu:

Energetická hodnota: 1454kJ / 342kcal

Tuky: 0,20g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 0g
Sacharidy: 84,70g; z toho cukry: 0,30g
Bielkoviny: 0,30g
Soľ: 0g

 

Krajina pôvodu:

Japonsko 

 

Vlastnosti
Prísady
Značka
ZDRAVÍ Z PRÍRODY
Žiadne recenzie
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní

Na zlepšenie našich služieb používame cookies.
O ich používaní a možnostiach nastavenia
sa môžete informovať bližšie tu.