Škrob Kuzu 50g
Škrob Kuzu je vynikajúci prostriedok na zahusťovanie pokrmov a dezertov.
Škrob Kuzu je vynikajúci prostriedok na zahusťovanie pokrmov a dezertov. Kuzu je druh rýchlo rastúcej vínnej révy v subtropických oblastiach Číny a Japonska. Je zdrojom flavanoidov, ktoré sú zodpovedné za jeho blahodárne účinky. Vo veľkej miere sa používa ako ľahko stráviteľné zahusťovadlo – zdravšia alternatíva kukuričného či zemiakové škrobu.
Použite:
Na 1 šálku vody pripadá ½ čajovej lyžičky Kuzu. Zmes povaríme 2-3 minúty. Používame ako zahusťovadlo do polievok, omáčok a podobne. Najčastejšie sa však využíva na úpravu kyslosti v dezertoch, pudingoch, koláčoch, zmrzlinách a podobne.
Zloženie:
Škrob z koreňa KUZU bio.
Výživové hodnoty na 100g produktu:
Energetická hodnota: 1454kJ / 342kcal
Tuky: 0,20g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 0g
Sacharidy: 84,70g; z toho cukry: 0,30g
Bielkoviny: 0,30g
Soľ: 0g
Krajina pôvodu:
Japonsko