Strúhanka špaldová BIO 200g
Špalda má vysoký obsah bielkovín (17%). Je bohatá na vitamíny skupiny A, B, E a na minerálne látky fosfor, draslík, horčík, vápnik, zinok. Suroviny použité pri jej výrobe sú vysokej kvality a pochádzajú z ekologickej farmy.
Špalda má vysoký obsah bielkovín (17%). Je bohatá na vitamíny skupiny A, B, E a na minerálne látky fosfor, draslík, horčík, vápnik, zinok. Vďaka vysokému obsahu lepku v špalde pečivo zostáva dlhšie čerstvé a šťavnaté. Špalda stimuluje imunitný systém a obsahom beta-karoténu pôsobí regeneračne na telové bunky a chráni telo pred infekciami. Je ľahšie stráviteľná než všetky ostatné obilniny. Suroviny použité pri jej výrobe sú vysokej kvality a pochádzajú z ekologickej farmy.
Informácie o produkte, ktoré uvádzame na našej stránke sú získané z údajov, ktoré uvádza výrobca na etikete alebo sú súborom informácií z voľne dostupných informačných zdrojov a odbornej literatúry, avšak nie sú dôkazom o zdravotných a liečivých účinkoch daného produktu. Podľa nariadenia Európskej komisie č. 432/2012 sa nesmie uvádzať vplyv potravín a väčšiny ich zložiek na ľudské zdravie. Tieto informácie si však viete dohľadať z verejne dostupných zdrojov.
Špaldová múka typ 630* 98%, kamenná soľ, droždie.
*z ekologického poľnohospodárstva
Alergény:
Obsahuje glutén. Môže obsahovať stopy iných obilnín, orechov, sezamu.
Krajina pôvodu:
Nemecko
Upozorňujeme, že z dôvodu neustále sa meniacich požiadaviek na výrobu potravín a napriek našej snahe o aktualizáciu informácií k výrobkom, je potrebné pre správnosť údajov vždy skontrolovať etiketu výrobku.
Výživové hodnoty na 100g produktu:
Energetická hodnota: 1439kJ / 339kcal
Tuky: 1,3g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,2g
Sacharidy: 68g; z toho cukry: 0,8g
Vláknina: 3,7g
Bielkoviny: 13g
Soľ: 1,4g
Upozorňujeme, že z dôvodu neustále sa meniacich požiadaviek na výrobu potravín a napriek našej snahe o aktualizáciu informácií k výrobkom, je potrebné pre správnosť údajov vždy skontrolovať etiketu výrobku.