Múka teffová bezgluténová BIO 400g
Bezgluténová múka je ideálna na pečenie chleba, koláčov, sušienok, na prípravu cestovín, palaciniek, cesta na pizzu či omáčok. Prednosťou obilniny teff je, že vás dokáže zasýtiť.
Bezgluténová múka ideálna na všetky typy pokrmov! Teffová celozrnná múka od BauckHof je vyrobená z teffu, čo je starý druh etiópskeho obilia, ktorý sa dostáva už aj k nám do Európy. V Etiópii ešte stále patrí k najdôležitejším základným potravinám. Teff je bohatý na minerály a vitamíny, je prirodzene bezgluténový, využiteľný najmä pre celiatikov. Dodá organizmu potrebný vápnik či železo. Múku využijete na sladké pokrmy ako sú napríklad pudingy, či na zahustenie jedál. Má jemnú orieškovú príchuť.
Múky zo statku Bauckhof sú vyrábané s vášnou, už od roku 1969. Cieľom BauckHof je pestovať plodiny v čo najudržateľnejšej forme poľnohospodárstva. Presvedčte sa sami a vyskúšajte teffovú celozrnnú múku od BauckHof! Vaše obľúbené pokrmy môžete pripraviť aj z iných múk od BauckHof – skvele chutí aj cícerová múka!
Informácie o produkte, ktoré uvádzame na našej stránke sú získané z údajov, ktoré uvádza výrobca na etikete alebo sú súborom informácií z voľne dostupných informačných zdrojov a odbornej literatúry, avšak nie sú dôkazom o zdravotných a liečivých účinkoch daného produktu. Podľa nariadenia Európskej komisie č. 432/2012 sa nesmie uvádzať vplyv potravín a väčšiny ich zložiek na ľudské zdravie. Tieto informácie si však viete dohľadať z verejne dostupných zdrojov.
100% celozrnná teffová múka.
Alergény:
Bez pridaného mlieka, vajec, sóje.
Krajina pôvodu:
EÚ DE-ÖKO-007
Upozorňujeme, že z dôvodu neustále sa meniacich požiadaviek na výrobu potravín a napriek našej snahe o aktualizáciu informácií k výrobkom, je potrebné pre správnosť údajov vždy skontrolovať etiketu výrobku.
Výživové hodnoty na 100g produktu:
Energetická hodnota: 1463kJ / 346kcal
Tuky: 2,5g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,6g
Sacharidy: 67g; z toho cukry: 2,1g
Vláknina: 6,3g
Bielkoviny: 11g
Soľ: 0,01g
Upozorňujeme, že z dôvodu neustále sa meniacich požiadaviek na výrobu potravín a napriek našej snahe o aktualizáciu informácií k výrobkom, je potrebné pre správnosť údajov vždy skontrolovať etiketu výrobku.