Múka špaldová celozrnná polohrubá BIO 1000g
Polohrubá špaldová múka v BIO kvalite. Múka je vhodná pre všetky druhy pečenia.
Polohrubá špaldová múka v BIO kvalite. Múka je vhodná pre všetky druhy pečenia. Špalda má vysoký obsah bielkovín (17%), ktoré majú významnú nutričnú hodnotu a iné zloženie aminokyselín ako bielkovina bežnej pšenice. Tuk, ktorý obsahuje (2,5%) má priaznivé zloženie mastných kyselín, najmä kvôli vysokému podielu nenasýtených mastných kyselín. Vysoký obsah gluténu v špalde jej dáva vynikajúce pekárenské vlastnosti a pečivo zostáva dlhšie čerstvé a šťavnaté. Špalda je ľahšie stráviteľná než všetky ostatné obilniny.
Informácie o produkte, ktoré uvádzame na našej stránke sú získané z údajov, ktoré uvádza výrobca na etikete alebo sú súborom informácií z voľne dostupných informačných zdrojov a odbornej literatúry, avšak nie sú dôkazom o zdravotných a liečivých účinkoch daného produktu. Podľa nariadenia Európskej komisie č. 432/2012 sa nesmie uvádzať vplyv potravín a väčšiny ich zložiek na ľudské zdravie. Tieto informácie si však viete dohľadať z verejne dostupných zdrojov.
100% špaldová múka polohrubá*.
* z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Alergény:
Špalda –glutén.
Krajina pôvodu:
Taliansko SK-BIO-002
Upozorňujeme, že z dôvodu neustále sa meniacich požiadaviek na výrobu potravín a napriek našej snahe o aktualizáciu informácií k výrobkom, je potrebné pre správnosť údajov vždy skontrolovať etiketu výrobku.
Výživové hodnoty na 100g produktu:
Energetická hodnota: 1446kJ / 345kcal
Tuky: 2,4g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1g
Bielkoviny: 16,7g
Sacharidy: 63,9g; z toho cukry: 0,1g
Vláknina: 8,16g
Soľ: <0,01g
Upozorňujeme, že z dôvodu neustále sa meniacich požiadaviek na výrobu potravín a napriek našej snahe o aktualizáciu informácií k výrobkom, je potrebné pre správnosť údajov vždy skontrolovať etiketu výrobku.